Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›

Ta kontakt hvis du trenger hjelp

​Vi vet at dette er en krevende tid for mange, og vi ønsker å bidra til å finne gode løsninger.

Mange opplever nå å plutselig få lønnen redusert eller å bli permittert som følge av spredningen av koronaviruset. Det skaper stor usikkerhet rundt økonomien til mange husholdninger og selskaper i landet. Dette har vi forståelse for.

Vi har alle et ansvar for å bidra til fellesskapet i denne kritiske tiden. Staten har annonsert tiltak for å hjelpe både næringslivet og folk som berøres av koronaviruset, og det er bra. I Lindorff vil vi også gjøre vårt ytterste for å finne gode løsninger som er tilpasset den enkeltes situasjon. Vi oppfordrer derfor alle som opplever å få betalingsproblemer om å ta kontakt med oss slik at vi kan finne frem til løsninger det går an å leve med.

Du kan kontakte oss på telefon: 23 21 10 00, eller epost: kundesenter@lindorff.com. Du kan også sjekke status på sakene dine på https://lindorff24.no/. For å forhindre smitte tar vi dessverre ikke i mot besøk på lokasjonene våre i denne perioden.