Fra Danske Bank til Intrum: Blir ny adm dir i Norge

Steinar Nielsen kommer fra stillingen som leder for personmarked i Danske Bank Norge.

Etter over 20 år i Danske Bank-konsernet, hvor han har hatt en rekke ulike topplederstillinger, starter Steinar Nielsen som administrerende direktør i Intrum Norge. Trønderen, som har ledet personmarkedssatsingen til Danske Bank Norge inntil nå, var administrerende direktør i Danica Pensjon fra 2018 til 2022.

- Finansbransjen er en ekstremt viktig kundegruppe for oss i Intrum både nå - og ikke minst i årene som kommer. Steinar tar med seg dyp kunnskap og svært bred erfaring fra sine over 20 år i Danske Bank som jeg er sikker på vil styrke oss i Intrum både i Norge og i resten av Skandinavia. I tillegg vet jeg av egen erfaring etter å ha jobbet med han i en årrekke at han er en betrodd leder som lever og ånder kultur og verdier. Jeg er genuint glad for å ha fått han om bord på vårt lag, sier Siv Hjellegjerde Martinsen, administrerende direktør i Intrum Skandinavia.

Nielsen vil innta rollen som administrerende direktør for Intrum Norge fra 1. mai 2023, og inngå i den skandinaviske ledergruppen.

- Jeg ser frem til å bli kjent med Intrum og en ny retning innenfor finansbransjen. Etter over 20 år i Danske Bank gleder jeg meg til en ny utfordring med å styrke Intrums allerede sterke fotavtrykk som markedsledende innenfor sin bransje i Norge, sier Steinar Nielsen.

    Nielsen vil rapportere direkte til Siv Hjellegjerde Martinsen, administrerende direktør for Intrum Skandinavia.