Faktura – Fakturahåndtering for din bedrift

Fakturatjenestene våre hjelper din bedrift med å få færre utestående fordringer og redusert kredittid. Få hjelp til fakturahåndtering og reduser kredittiden med Intrum.

Hvorfor velge fakturatjenester fra Intrum?

Benytter du deg av fakturatjenester fra Intrum vil du få en trygg og seriøs samarbeidspartner. Vi hjelper bedriften din fra fakturaen sendes ut, til pengene er på konto. Vi vil blant annet:

  • Håndtere alle fakturaene til bedriften din
  • Sende purring på riktig tidspunkt
  • Redusere kredittiden med effektive rutiner

Selv om vi sender ut fakturaer på vegne av deg, er det du som eier kundene. Det betyr at du bestemmer hvordan du vil at faktureringsprosessen skal foregå. Du velger blant annet selv hvordan fakturaene skal sendes ut, da vi tilbyr alt fra papirfaktura til EHF-faktura og Vipps. Det er også du som bestemmer hvordan du eventuelt ønsker å purre fakturaene dine. Hvis du ønsker å distribuere fakturaene selv er det også mulig for deg å kun sende reskontrodataene til oss for oppfølging. Sammen finner vi en tilpasset løsning du er tilfreds med.


Vil du vite mer om tjenesten faktura?

Ta kontakt med oss i dag

Hvem passer tjenesten faktura for?

Våre fakturatjenester passer hovedsakelig for bedrifter som har et høyt fakturavolum. Det er imidlertid ingen fasit på akkurat hvor stort fakturavolum bedriften din bør ha. Hvis du lurer på om tjenesten kan passe for deg og din bedrift er du velkommen til å ta kontakt med våre rådgivere for en uformell samtale. 

Med faktura-tjenester fra Intrum kan du være sikkert på at fakturaene dine blir sendt ut i tide.

Hvorfor ikke gjøre det selv?

Ofte kan det dukke opp ting i bedriften som gjør at fakturaene ikke blir fulgt opp med det samme. Alt fra ferier til sykmeldinger gjør at fakturaene ofte står i en sårbar posisjon, som igjen kan føre til økt kredittid.

Setter du bort faktureringen til Intrum slipper du å uroe deg for at jobben ikke blir gjort. Vi sørger for at fakturaene og eventuelle purringer blir sendt ut når de skal. Samtidig får du frigjort ressurser sånn at medarbeiderne dine får mer tid til å jobbe med bedriftens kjernevirksomhet.

Fakturatjenester fra Intrum hjelper bedriften din med å få betalt raskere slik at du får redusert kredittid og bedre likviditet
.

Hva koster det?

Vi skreddersyr tjenesten etter behovene bedriften din har. Derfor har vi ingen standardpris. Prisen vil blant annet avhenge av hvor mange fakturaer bedriften din har. Ta kontakt med oss og kom i gang med bedre likviditetsstyring i dag.

Er du interessert i fakturatjenester?

Ta kontakt for en uformell prat