Faktura – Få hjelp til fakturering

Hvilken behov har dere?

Vi hjelper din bedrift

Fakturahåndtering

Fakturatjenestene våre hjelper din bedrift med å få færre utestående fordringer og redusert kredittid. Få hjelp til fakturahåndtering og reduser kredittiden med Intrum.

Les mer › Fakturahåndtering

Skreddersydde individuelle betalingspåminnelser

Betalingspåminnelser

Hvis en kunde ikke betaler fakturaen sin i tide, kan du sende ut en betalingspåminnelse. Men hva er dette og på hvilken måte kan du bruke dette til å øke likviditeten i bedriften?

Les mer › Betalingspåminnelser

Ofte stilte spørsmål

FAQ - Faktura | Intrum

På hvilket nivå kan dere hjelpe oss?

Intrums faktureringstjenester er fleksible og tilpasset behovene til hver enkelt bedrift og deres kunder. Fra distribusjon til betaling og steget etter med purring og inkasso, hvis kunden ikke betaler.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi skreddersyr våre faktureringsrutiner etter dine ønsker, og for å høre mer om våre tjenester.

Vi er redd for kundeforholdene når vi bruker faktureringstjenester

Det viktigste våre kunder har, er sine kunder. Å overlate faktureringen til oss betyr også å overlate visse deler av kundekontakten, som vi tar veldig seriøst. Derfor streber vi naturligvis etter å yte den absolutt beste servicen ved å hele tiden være:

  • Lett tilgjengelig
  • Respondere raskt om spørsmål eller ønsket assistanse
  • Rådgivende

Det er like viktig for oss at dine kunder er fornøyd, som at dere er fornøyd med oss i Intrum, derfor jobber vi hele tiden med å måle kundens opplevelser. 

Hvorfor skal jeg benytte meg av Intrum sine faktureringstjenester?

Uavhengig av størrelsen på virksomheten din kan du dra nytte av Intrums lange merittliste og vår omfattende ekspertise innen kredittstyring. Vi har investert i verktøyene, dataene og opplæringen som trengs for å sikre rask betaling. De fleste bedrifter kan ikke bruke denne tiden og ressursene til kredittstyring – vi avlaster deg for den administrative byrden.

Hvorfor velge Intrum?

Bransjespesifikke prosesser


Vi bryr oss om dine kunder


Internasjonal rekkevidde


Redusert kapitalbinding


Bli kunde hos Intrum

Vi leder veien til en sunn økonomi