Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›
Dette er Intrum
Sammen finner vi en løsning

Dette er Intrum

Vi støtter deg hele veien

Vi forstår at årsaken til manglende evne til å betale i tide kan variere fra en glemt regning til livsendrende hendelser med store økonomiske konsekvenser. Vi er klar over at folk kan befinne seg i ulike gjeldsnivåer og økonomiske situasjoner.

Derfor legger vi stor vekt på å tilby støtte for å finne en bærekraftig løsning, uavhengig av årsaken.

Gjennom en etisk tilnærming respekterer vi og streber etter å forstå hver enkelt situasjon. Veiledet av våre verdier hjelper vi mennesker med å løse sin gjeld og gjenvinne kontrollen.

Ofte stilte spørsmål

Dette er Intrum

Hvem er Intrum egentlig?

Intrum er Europas markedsledende inkassobyrå. Vi er mer enn 10.000 ansatte i 20 europeiske land. Vi jobber med å finne de beste løsningene for deg som trenger hjelp til å få betalt – eller å betale.

Som markedsleder har vi både ansvar og mulighet til å sette nye standarder og endre måten folk oppfatter inkasso på. Vi har som mål å lede veien til en sunn økonomi for enkeltpersoner, bedrifter og samfunnet for øvrig. Ved å sørge for at bedrifter får betalt, og samtidig hjelpe mennesker å komme seg ut av gjeld, bidrar vi til at økonomien vår ikke stopper opp

Hva gjør Intrum?

Vi er et inkassoselskap som spesialiserer oss på å drive inn ubetalte regninger og gjeld på vegne av banker, forhandlere og andre långivere. Målet er å hjelpe både kreditorene og sluttkunder med å finne løsninger som gjør at gjelden blir betalt på en måte som er overkommelig for sluttkunden samtidig som kreditorene får de pengene de er berettiget til. Vi tar alltid hensyn til din økonomiske situasjon og oppretter en overkommelig betalingsplan som gjør at du kan tilbakebetale gjelden og komme videre med livet ditt.

Vennligst ta kontakt med oss om du har spørsmål. 

Hvorfor har jeg fått et brev fra Intrum?

Dette er fordi du sannsynligvis har en ubetalt regning og bedriften du skylder penger har bedt Intrum få de tilbake. Ta kontakt med oss, og sammen finner vi en løsning.

Se alle ofte stilte spørsmål ›

Vi er her for å hjelpe deg

Har du spørsmål?