Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›

Jobb hos Intrum - utvikling for din karriere

Hva det betyr å jobbe i Intrum

Intrum ønsker å bidra til et inkluderende og mangfoldig arbeidsliv. Vi utgjør alle en ressurs for samfunnet, uavhengig av alder, funksjonsevne, kjønn, religion, etnisitet eller seksuell legning. Derfor oppfordrer vi alle til å søke jobb hos oss. Kom som du er!

 

Les hele artikkelen her. 

“Fantastiske kollegaer, spennende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter, stolt av hver dag å komme på jobb for å bidra inn i det viktige oppdraget Intrum har i samfunnet”

Gunn Karin Vikan, Relationship Manager, Intrum

Next Generation Program: søk nå for vårt 2023 program

Ønsker du en karriere der du kan gjøre en forskjell? Vi ser etter fremtidige ledere og analytikere for å drive vår virksomhet og bransje fremover. Vårt internasjonale graduate-program strekker seg over 12 måneder og gir deg en gylden mulighet til å utvikle dine ferdigheter og skape en spennende og tilfredsstillende karriere.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk til å bli med i teamet vårt

Meningsfult arbeid

Vi som forretning ønsker sterkt å hjelpe andre. Dette gir en dypere mening ved å jobbe hos Intrum.

Støttende kultur

Vår kultur er vennlig, men utfordrende; krevende, men støttende. Hos oss arbeider du med andre som er dedikerte og har høye etiske standarder.

Mulighet for utvikling

Hos oss fins det flere utviklingsmuligheter, vi ønsker kontinuerlig vekst og utvikling blant våre ansatte.

Intrums fire kjerneverdier

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions