Vår historie: Etisk tilgang til inkasso

-

Vår historie

Lindorff og Intrum Justitia slo seg sammen 27. juni 2017 og ble til Intrum. Selskapet er til stede i 20 europeiske land, inkludert Norge. I Norge fikk vi ikke lov av konkurransemyndighetene til å bytte navn til Intrum før i 2021.  Selv om vi har byttet navn, vil vi ikke endre oss. Vi vil fortsette med å finne de beste løsningene for deg som trenger hjelp til å få betalt - eller å betale. I dag er vi lokalisert i 20 land i Europa. Med over 10.000 ansatte, som er dedikert til å hjelpe din bedrift med vekst og som bidrar med bæredyktige løsninger for deg og dine kunder. 


Kvinne ser på telefonen inne i en leilighet.

Intrum i Norge

Når vi kontakter dine kunder vet vi at noen av dem aldri har vært i kontakt med et inkassobyrå før. De kan være stresset, redde og kanskje litt forvirret over hvorfor de har fått et inkassovarselet, og hva det egentlig betyr. Våre ansatte er opplært spesifikt for å hjelpe dine kunder og er utstyrt med verktøyene for å skape en pålitelig og åpen dialog. De kan veilede kunden i riktig retning og hjelpe dem med å løse deres sak slik at de igjen kan bli en lønnsom kunde for deres bedrift.

Les hele artikelen her. 

To menn ler og snakker sammen, illustrerer vi i Intrum har det bra på jobb sammen.

Vi er Intrum

Vi hjelper bedrifter med å vokse gjennom å styrke kontantstrømmen deres. Kredittjenestene våre bidrar til at både små og store bedrifter får bedre likviditet. Ved å ta godt vare på kundene våre og deres kunder, bidrar vi også til å bevare gode kunderelasjoner.

Hvert år hjelper vi 80.000 selskaper, og vi er i kontakt med 250.000 personer hver eneste dag. Dette gir oss en stor påvirkningskraft, og med den følger et stort ansvar og store muligheter.

Person i helikopter ser ut på naturen.

Vi byttet navn til Intrum den 28.10.2021

Selv om vi har byttet navn, vil vi ikke endre oss. Vi vil fortsette med å finne de beste løsningene for deg som trenger hjelp til å få betalt - eller å betale.

 

Spørsmål og svar om navnebyttet til bedrifter

Intrums fire kjerneverdier

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions

Bli kunde hos Intrum

Vi leder veien til en sunn økonomi