Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›

Låneadministrasjon

Intrum låneadministrasjon er en ideell løsning for alle bedrifter eller kommuner som trenger å spare tid og samtidig sikre at lånene alltid blir håndtert på en compliant måte.

Vi har i dag en portefølje på over 85.000 lån på vegne av over 400 oppdragsgivere.

Du velger selv hvilke deler av verdikjeden du vil sette ut. Vi bistår med alt fra behandling av lånesøknader og administrasjon, til kundeservice og oppfølging av ubetalte lån.

Frigjør tid med låneadministrasjon

Overholder alle lover og regler

Skap bedre kundeopplevelse

Tilpasset etter dine behov


Fleksibel prismodell

Intrum låneadministrasjon er en fleksibel løsning. Du kan selv mixe og matche hvilke tjenester du vil bruke. Derfor operer vi ikke med en standard pris.

Tilpasset etter dine behov

Intrum har over 20 års erfaring med låneadministrasjon. Vi ser at du får best effekt når løsningen er tilpasset behovene til nettopp din bedrift.

Gi lån til de riktige kundene

En god låneprosess starter med å innvilge lån til de riktige kundene. Intrum har lang erfaring med å innvilge kunder med ulik risikoprofil.

Vi bidrar i alle faser i låneprosessen

Intrum kan håndtere hele eller deler av låneprosessen for deg, fra behandling av søknader til lånet er innfridd.

 

Les hele artikkelen her. 

“Vi hjelper deg som trenger lån, så du kan frigjøre tid til å fokusere på egen kjernevirksomhet. Vi tar hånd om alt det nødvendige rundt selve låneprosessen. Fra utbetaling av nye lån, gjennom hele lånets løpetid og frem til nedbetaling.”

Berit Løberg Wanvik, Manager Låneadministrasjonen, Intrum

Bli kunde hos Intrum

Vi leder veien til en sunn økonomi