Inkassotjenester for bedrifter

Har du kunder som ikke betaler? Intrum hjelper deg å få pengene dine raskere og enklere. Vi tilbyr profesjonelle og effektive inkassotjenester for små og mellomstore bedrifter.

Hvilke inkassotjenester har bedriften bruk for?

Markedsledende inkassobyrå

Inkasso

En vellykket virksomhet er avhengig av en forutsigbar kontantstrøm og gode kunderelasjoner. Når dine kunder ikke betaler i tide, kan Intrum inndrive gjelden og samtidig opprettholde kundeforholdet.

Les mer › Inkasso

Reduser tap og få forbedret likviditet

Gjeldskjøp

Gjeld du har avskrevet, kan fortsatt ha høy verdi. Vi i Intrum spesialiserer oss på å kjøpe misligholdt lån på tvers av alle aktivaklasser, fra usikert gjeld til sikret lån.

Les mer › Gjeldskjøp

Vi hjelper deg uansett hvilket land du befinner deg

Internasjonal inkasso

Når du har kunder i forskjellige land, kan det være vanskelig å få betalt i tide. Med 25 lokasjoner og et globalt partnernettverk kan vi hjelpe.

Les mer › Internasjonal inkasso

Internasjonal inkassopartner – vi hjelper med multinasjonal innfordring

Multinasjonal innfordring

Har du innfordring på tvers av flere land? Velg oss som din inkassopartner, så vil du kun ha ett kontaktpunkt for all din inkasso- og innfordringsaktivitet.

Les mer › Multinasjonal innfordring

Juridiske tjenester ved rettslig inkasso

Juridiske tjenester

Intrum samarbeider tett med Advokatfirma Kontrakt som har erfarne advokater og hjelper deg med å få til en løsning i saken.

Les mer › Juridiske tjenester

Ofte stilte spørsmål

FAQ - Inkassotjenester | Intrum

Hva er inkassotjenester, og når bør jeg vurdere å bruke dem?

Inkassotjenester er tjenester som hjelper bedrifter med å kreve inn utestående fordringer eller gjeld fra kundene. Du bør vurdere å ta i bruk inkassotjenester når du står ovenfor utfordringer med å få betalt for produkter eller tjenester.

Hvordan fungerer inkassoprosessen?

Inkassoprosessen starter vanligvis med en purring eller et betalingsvarsel sendt til skyldneren. Hvis betalingen forblir ubetalt, kan inkassobyrået ta ytterligere skritt for å få pengene tilbake, inkludert rettslige tiltak om nødvendig.

Hvilke saker kan Intrum hjelpe med?

Vi tilbyr en rekke inkassotjenester og kan hjelpe med de fleste saker – ubetalte fakturaer, misligholdte lån, fordringer og andre økonomiske forpliktelser. Vi kan også bistå hvis bedriften opplever en tvist ved inkasso.

Hvordan beskytter Intrum kundenes omdømme under inkassoprosessen?

Vi er opptatt av å ivareta kundene gjennom hele inkassoprosessen, og legger alltid til rette for at kundeforholdet skal kunne fortsette etter at inkassosaken er avsluttet. Her kan du lese med om kundehåndtering og hvordan vi tar vare på dine kundeforhold.

Når kan jeg sende en sak til inkasso?

Du kan sende en sak til inkasso tidligst 14 dager etter at originalfakturaen har forfalt, og inntil 3 år etter at originalfakturaen har forfalt.

Hvordan blir jeg kunde?

Du kan enkelt bli kunde gjennom våre online løsninger, eller ved å ta kontakt med oss direkte.

Hvordan registrer jeg en sak?

Du kan enkelt registrere forfalte fakturaer i kundeportalen. Du logger inn med brukernavn (mailadressen din) og passordet du opprettet etter at du mottok aktiveringsmailen da du ble kunde.

Du kan lese mer om hvordan du registerer saker her.

Hva koster det å bruke Intrums inkassotjenester?

Prisen på inkassotjenester avhenger blant annet av saken/sakene og hvilken avtale du har. I våre online løsninger kan du velge den pakken som passer best for deg, eller du kan ta kontakt med oss og få et spesialtilpasset tilbud.

Hvor kan jeg sjekke status for saken?

Du kan sjekke status på saken i kundeportalen. Du logger inn med brukernavnet og passordet du fikk på mail da du ble kunde.

Kan Intrum hjelpe til med inkassotjenester i utlandet?

Hvis kunden din er bosatt i utlandet, kan vi hjelpe deg med restitusjon. Intrum har kontorer i 20 europeiske land og dekker resten av verden gjennom et solid partnernettverk.

Når du sender oss en utenlandsk inkassosak, sender vi den videre til vårt kontor eller samarbeidspartner i det aktuelle landet. Vi passer på å følge den lokale forretningspraksis, kulturen, lover og regler for det spesifikke land. Dette betyr at kundene dine blir behandlet på best mulig måte.

Hvor lang tid tar det vanligvis å løse en inkassosak med Intrum?

Tiden det tar å løse en inkassosak avhenger av kompleksiteten i saken og samarbeidet med skyldneren. Vi jobber alltid for å sikre en så effektiv og rask saksbehandling som mulig.

Hvorfor velge Intrum?

Global rekkevidde


Markedsledende inkasso- og kredittstyringsbyrå


Høyt fokus på god kundebehandling


Juridisk ekspertise og løsninger


Bli kunde hos Intrum

Vi leder veien til en sunn økonomi


Les mer her