White label-løsning for innfordring

Med en white label-løsning for innfordrings- og inkassotjenester kan du dra nytte av ekstern ekspertise under eget merkenavn.

Hva er en white label-løsning for inkasso og innfordringer?

En white label inkassotjeneste er en løsning der et selskap leverer inkasso- eller kredittbehandlingstjenester på vegne av en bedrift. Løsningen innebærer å bygge merkevare ved at inkassoselskapet benytter bedriftens navn og merke, slik at bedriftens kunder får inntrykk av at tjenestene blir gjort internt i stedet for av et eksternt byrå. 
  
Hos Intrum forstår vi hvor viktig merkevare er for bedrifter. Derfor har vi har laget en white label-løsning slik at våre kunder kan få tilgang til markedsledende kredittbehandlingstjenester på en annen måte.   

Hvorfor velge en white label-løsning?

En white label-løsning løser de operasjonelle utfordringene mange bedrifter står overfor, og frigjør dem til å fokusere på sin kjernevirksomhet mens merkevaren deres er i trygge hender hos inkassopartneren
  
Vi i Intrum vet at mange virksomheter sliter med kapasitetsbegrensninger, og at sesongvariasjon kan føre til minimal ytelse, dårligere kundeopplevelse eller økte faste kostnader. Den interne driften kan oppleve å slite hvis det oppleves høye driftskostnader som følge av eldre systemer, prosesser og lokasjoner. Hvis ikke vesentlig endringer blir gjort hurtig, vil forbedringen av driften bare langsomt forbedres.   
  
Våre kunder trenger fleksibiliteten til å proaktivt og raskt justere ubetalte fakturaer og annen gjeld som ikke er betalt, slik at både kunder og merkevare kan bli beskyttet. 

Hva inkluderer en white label-løsning hos Intrum?

I Intrum har vi konfigurert systemene og teknologien vår for å levere white label-tjenester som gir deg fullt utbytte av data og verktøy som trengs for etisk og effektiv innfordring – under ditt eget merke. 
  
Vi operer i en kultur for kontinuerlig forbedring, leverer god og rask kundeservice, og behandler tilbakemeldinger effektivt. Kundene våre får skreddersydde svar, inkludert løsninger fra differensierte kanaler.