Velg riktig partner når du skal selge fordringer

Salg av porteføljer med ubetalt gjeld er fornuftig å inkludere i kreditthåndteringen. I mange tilfeller kan det fremdeles være verdi å hente i kontoene, men å frigjøre denne verdien krever spesialkompetanse og et fokus som kan være belastende på kjernevirksomheten. Ved å selge fordringer til en riktig partner, får du realisert verdi og dermed en sikker kilde til balansen din.

Salg av fordringer til Intrum – løsningen som passer de fleste bedrifter

Velger du Intrum som partner, får du en ekspert på porteføljekjøp av alle størrelser. Vi kjøper usikrede og sikrede lån, samt telekomfordringer for å nevne noe, men vi hjelper også små bedrifter og de med mindre misligholdte lån.  
 
I tillegg til engangskjøp, engasjerer vi oss i forward flow, og kjøper fordringer fra kundene våre på bestemte stadier i kredittsyklusen. Teamet vårt vil samarbeide med deg for å sette opp en transaksjon som passer dine behov. 
 
Slik fungerer et porteføljekjøp.

Pan-europeisk fotavtrykk – fordringer og gjeld i utlandet  

Vi er til stede i 24 europeiske land, og vårt store partnernettverk tilsier at vi har omfanget, kapasiteten og fleksibiliteten til å kjøpe kontoer uavhengig av hvilket land de tilhører. Vi følger de juridiske lovene og reglene for hvert land, og da hjelper våre flerspråklige team porteføljen din.

Førsteklasses kundeopplevelse – etiske retningslinjer ved innfordringer  

Å selge gjeld kan skape bekymring når det kommer til kundeopplevelse. Det er vi fullt klare over, og er derfor stolte av vår tilnærming til etisk innfordring. Vi vet hvordan håndtere og kommunisere med mennesker i gjeld, og jobber sensitivt med dem for å forbedre deres økonomiske forhold, samt setter opp bærekraftige betalingsplaner.  
 
Les mer om våre 10 prinsipper for rettferdig kundebehandling.

Skreddersydde prosesser for kunder med mange utestående fordringer

Kunder som i dag har økonomiske utfordringer og mange utestående fordringer, kan fortsatt være verdifulle kunder i fremtiden. Ved å tilby en god opplevelse i vanskelige tider, sikrer vi ikke bare omdømmet ditt, men forbedrer det. Teamet vårt er opplært til å håndtere flere ulike omstendigheter, med skreddersydde prosesser tilpasset sårbare kunder.

Oppnå høy kundetilfredshet med god kompetanse innen innfordring 

Våre kunders tillit bygger på vår merittliste. Å behandle kunder sympatisk og rettferdig er en integrert del av vår virksomhet, noe som resulterer i lave betalingspauser og høy kundetilfredshet. Vi utfører 97 % av alle vår innfordring internt, hvor vi utnytter vår ledende kompetanse og teknologi innen rettslige prosesser. 

Derfor bør du velge Intrum når du skal selge fordringer

Ved hjelp av våre analytiske og dynamiske evner, har vår nøyaktighetsgrad i å forutsi innfordring og aktiviteter vært utmerket de siste fire årene.