Integrasjoner – Spar tid og få bedre flyt

Få god flyt i de økonomiske rutinene med en systemintegrasjon. Bedriften din får frigjort tid og ressurser som du heller kan bruke på kjernevirksomheten.

Våre integrasjoner

Du kan velge mellom en rekke ulike integrasjoner. Her finner du en oversikt over de vanligste. Finner du ikke systemet ditt på listen? Ta kontakt med oss, så sjekker vi muligheten til å integrere med ditt system.

Microsoft Dynamics NAV er et ERP-program med stor fleksibilitet, og som er beregnet for både små og mellomstore bedrifter. Sammen med vår samarbeidspartner Pilaro AS sørger vi for at implementeringsprosessen gir en god flyt i arbeidet med oppsett og testing.

Microsoft Dynamics AX er et av Microsofts produkter for programvare for produktressursplanlegging. Her samarbeider Intrum med Columbus AS, og sørger for implementering og utvikling av en godt integrert løsning. AX365 er valgt av flere kunder og er en skybasert løsning som tilpasses integrasjon med Intrum sine produkter og tjenester. 

VISMA Enterprise er et WEB-basert system hvor en kan se, melde og endre informasjon som berører ansatte og ledere. Webservice løsningen implementeres i samarbeid med Visma Software Labs AS, og vi har en rekke kunder koblet på.

Visma Business er Norges mest populære regnskapssystem, med over 100 000 bedrifter koblet på. Løsningen effektiviserer hverdagen din ved at du slipper manuelle prosesser. Vi jobber sammen med Datasamarbeid AS, som vi har hatt et partnerskap med i mange år. Løsningen er rask å implementere, og fungerer på både inkasso og faktura.

24SevenOffice er en helautomatisk og sømløs integrasjon for inkassoløsning. Løsningen er i sanntid og du slipper manuelle prosesser. For deg som kunde vil du hele tiden være oppdatert med dine utestående krav i 24SevenOffice. Den integrerte løsningen gjør at du ikke trenger å tenke på oppfølgingen av fakturaene, og vi sørger alltid for at reskontroen er ajour.

CGI og Intrum har samarbeidet i mange år, og er implementert med flere energiselskaper. Vi investerer mye i utvikling av integrasjonsløsning med våre kunder, og sammen med CGI hjelper vi selskaper og organisasjoner med å få fullt utbytte av sine investeringer i virksomhetsstyringsverktøy. Her tilbyr vi blant annet analyse, planlegging, og implementering.

HansenCX fra Hansen Technologies er en ledende leverandør av faktureringsprogramvarer og datahåndteringssystemer. Sammen med dem har vi gode integrerte løsninger som sørger for at riktig kundebehandling utføres til enhver tid.

INFOR M3 er en ERP-løsning, og er utviklet over mange år i samarbeid med Merit Consulting. INFOR M3 er designet for mellomstore til store bedrifter. Løsningen gir fleksibilitet til å administrere komplekse verdikjeder, og har mange kunder integrert. Vi videreutvikler løsningen kontinuerlig, og tilrettelegger for Deem og webservice-teknologi.

SAP Vi samarbeider med Pearl Consulting AS for å implementere Intrum sin purre- og inkassofunksjonalitet hos kunder som benytter ERP-systemet SAP. Pearl Consulting består av nøkkelpersoner både fra SAP Norge AS og SAP miljøet i Norge, og hjelper organisasjoner med å bekjempe de skadelige effektene av kompleksitet. 

SAP S4/Hana Vi tilbyr muligheter for Webservice og FIORI med ulike APP’er. FIORI er en ny S4/HANA-database som henter tabeller, samler de "in memory", gir raskere prosesser og et helt nytt brukergrensesnitt og bedre brukeropplevelse. FIORI gjør at kunder kan logge inn via en nettleser, så du ikke trenger å installere programmet på hver enkelt PC. Derfor kan du også logge inn via hvilken som helst datamaskin og mobiltelefon. De fleste tradisjonelle SAP-transaksjoner kan legges inn i FIORI, slik brukervennligheten øker betydelig.

Xledger og Intrum søker i samarbeid å leverer en godt integrert løsningen som effektiviserer og forenkler arbeidshverdagen. Xledger er et nettbasert forretningssystem med alt-i-ett, som er tilgjengelig hvor som helst og når som helst. Xledger gir deg kontroll og oversikt når det gjelder alt fra økonomistyring til prosjektledelse til kontroll på lager, innkjøp og logistikk.

NorKred og Intrum har samarbeidet over mange år og vi er integrert med mange mindre økonomi og regnskapssystemer. NorKred har spesialisert seg på utsendelse og oppfølging av faktura for bedrifter, lag og foreninger over hele Norge. Deres programvare er egenutviklet og designet for å overvåke fordringer, noe som gjør prosessene meget effektiv.

Axeptia er et kredittstyringsverktøy som hjelper bedrifter med å redusere utestående fakturaer og redusere kredittrisiko. Intrum samarbeider med Axeptia og tilbyr funksjonalitet for oppfølging og kontroll av forfalte fakturaer og inkassosaker i løsningen. Se hvorfor Norsk Scania er fornøyd med Axeptia som kredittstyringsverktøy. 

Vil du ha bedre økonomi i bedriften din?