Intrum i Norge

Intrum i Norge - viser kundene dine veien til bæredyktig forbruk og en sunn økonomi mens vi bidrar til bedre kontaktstrøm, så virksomheten din kan fortsette å vokse.

Vi har vært i bransjen i over 100 år

Med en historie som strekker seg mer enn 100 år tilbake, ble Intrum verdens ledende inkasso- og kreditthåndteringsselskap i 2017, etter fusjonen mellom Lindorff og Intrum Justitia. I Norge er vi også markedsleder innen inkasso, betaling, kredittopplysninger, lån og porteføljeoppkjøp. En vesentlig del av vår kjernevirksomhet er å finne gode løsninger på betalingsutfordringer. Intrum har ca 650 medarbeidere, fordelt på kontorer i Oslo, Røyken og Trondheim. Intrum i Norge er datterselskap av Intrum (Intrum Justitia AB).

Etisk tilnærming

Når vi kontakter dine kunder vet vi at noen av dem aldri har vært i kontakt med et inkassobyrå før. De kan være stresset, redde og kanskje litt forvirret over hva inkassovarselet de har fått, egentlig betyr. Våre ansatte er opplært spesifikt for å hjelpe denne kunden og er utstyrt med verktøyene for å skape en pålitelig og åpen dialog. De kan veilede kunden i riktig retning og hjelpe dem med å løse deres sak slik at de igjen kan bli en lønnsom kunde for vår klient.

Bredt spekter av sluttkunder

Vi snakker med flere mennesker hver dag, og fokuserer alltid på god kundeservice. Vi snakker med den unge studenten som har glemt å betale en faktura og lurer på hvordan det kan være mulig å gjøre opp skyldig beløp. Vi snakker med det eldre ekteparet som har flere ubetalte regninger og trenger hjelp til å prioritere hva de skal betale først. Vi snakker med den enslige arbeidsledige forelderen som ikke vet hvordan det er mulig å få endene til å møtes. Det er det vi gjør - hver dag. Sammen finner vi bærekraftige løsninger. 

Vi jobber for selskaper, organisasjoner og myndigheter – store og små – i alle sektorer for å hjelpe dem med å inndrive utestående gjeld og utvide virksomheten. Intrum tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert inkasso, gjeldskjøp og betalingstjenester.

Selve prosessen

Når våre kunder sender oss en sak der de ønsker vår hjelp til å inndrive gjelden, vet vi allerede hva de ønsker; få pengene sine raskt og pålitelig. Det som er like viktig er at de ønsker sine kunder tilbake etterpå. Det er derfor viktig og gjenopprette kundeforholdet. I Intrum er vi stolte av hvordan vi driver forretninger på en etisk måte og hvordan vi streber etter å drive innovasjon effektivitet i vår bransje.