Intrum - et perfekt sted for læring og vekst

Intrum starter det nye året med å ønske velkommen til to praktikanter. Manleen (27) og Marius (21) vil tilbringe det første halvåret i 2024 hos oss, og få en unik innsikt i inkassobransjen.

Vi verdsetter å gi unge talenter praktisk erfaring og en smakebit på arbeidslivet etter endt studietid. Praktikantene tar også med seg nye perspektiver og ideer som forhåpentligvis kan bidra til innovasjon og forbedring av våre arbeidsmetoder. Manleen og Marius skal jobbe sammen i salgsavdelingen, og få innsikt i hvordan Intrum jobber mot å få nye kunder.

Bli kjent med våre praktikanter

Manleen Sahadevan og Marius Rønningen Skaug på plass hos Intrum.

Bli kjent med Manleen Sahadevan

Manleen fra Drammen er 27 år og studerer økonomi og ledelse ved USN i Drammen på siste året. For tiden er hun bosatt i Oslo. 

Hvorfor valgte du å ha praksis hos Intrum?

Jeg valgte Intrum fordi jeg har en spesiell interesse for inkassobransjen. Intrum er en ledende aktør i dette feltet, og mitt valg gjenspeiler både min faglige interesse og ønsket om å jobbe med et fremtredende selskap som har betydelig ekspertise innen inkassotjenester. 

Jeg ser på Intrum som et perfekt sted for læring og vekst, og jeg ønsker å dra nytte av muligheten til å jobbe med dyktige folk som fokuserer på å levere kvalitetstjenester. 

Hvilke forventninger har du til internship hos Intrum? 

Jeg ser fram til internship hos Intrum for å lære og utvikle meg faglig. Målet mitt er å få praktisk erfaring og bli kjent med nye digitale verktøy. Jeg ønsker også å forstå ulike aspekter av økonomi i bedrifter bedre. Samtidig ser jeg på dette som en sjanse til å bygge et sterkt profesjonelt nettverk og trives i et godt arbeidsmiljø med erfarne kolleger. Jeg er sikker på at dette internshipet vil være en meningsfull og lærerik opplevelse hos Intrum.

Hva gjør du når du ikke er på jobb/studerer? 

Når jeg ikke jobber eller studerer, omgås jeg med venner, trener for å holde meg i form, og deltar i sosiale sammenkomster for å utvide mitt profesjonelle nettverk. Disse aktivitetene er viktige for å holde en god balanse mellom det sosiale og personlige livet mitt. 

Vi tror sterkt på å investere i unge talenter og støtte deres faglige og personlige utvikling. Ved å gjøre det, bidrar vi ikke bare til deres vekst, men nyter også godt av deres friske og motiverte arbeidsstyrke.
Marlene Johnsen, Sales Manager
Marlene Johnsen

Bli kjent med Marius Rønning Skaug

Marius fra Hvittingfoss er 21 år og tar en bachelor i økonomi og ledelse på Universitetet i Sør-Øst Norge (USN). 

Hvorfor valgte du å ha praksis i Intrum?

Jeg valgte Intrum fordi det er et stort selskap både i Norge og internasjonalt med flere forskjellige muligheter og arbeidsoppgaver. Personlig er jeg også veldig interessert i salg og kundekontakt.

Hvilke forventninger har du til internship hos Intrum? 

Jeg ser frem til å få innsikt i Intrums kundekommunikasjon og arbeidsliv. Dette internshipet gir meg sjansen til å lære digitale verktøy, styrke mine økonomiske ferdigheter og bygge et profesjonelt nettverk. Et positivt arbeidsmiljø med kunnskapsrike kollegaer gjør dette til en spennende mulighet for vekst og bidrag.

Hva gjør du når du ikke er på jobb/studerer? 

På fritiden er jeg veldig glad i å være aktiv - jeg står mye på ski om vinteren, og spiller fotball og sykler om sommeren.