Hva det betyr å jobbe i Intrum

Intrum ønsker å bidra til et inkluderende og mangfoldig arbeidsliv. Vi utgjør alle en ressurs for samfunnet, uavhengig av alder, funksjonsevne, kjønn, religion, etnisitet eller seksuell legning. Derfor oppfordrer vi alle til å søke jobb hos oss. Kom som du er!

Når du jobber i Intrum jobber du for en bedrift som dedikerer seg til å hjelpe folk. Med mer enn 10.000 medarbeidere i 25 land, og som verdens største leverandør av kredittjenester, er vi alltid på utkikk etter dyktige folk.

Du vil fort legge merke til at menneskene, både medarbeidere, kunder og sluttkunder, står i sentrum av jobben vi gjør. Vi bryr oss om medarbeiderne våre og å jobbe for Intrum betyr at du:

Blir med på laget til en internasjonal markedsleder

Å jobbe for en internasjonal markedsleder betyr mer enn at det høres bra ut. Det betyr at du får jobbe med de beste folkene, spennende kunder, innovative løsninger og følge de høyeste etiske standardene. 

Får en jobb med mening

Bransjen vår handler om å hjelpe andre. Hjelpe mennesker med gjeldsproblemer ut av en vanskelig situasjon. Hjelpe bedrifter med å få betalt, så de har muligheten til å vokse og ansatte flere medarbeidere. Noe som igjen skaper positive ringvirkninger i hele samfunnet. Som en del av Intrum blir du en viktig del av denne verdikjeden. Dette bidrar til at jobben din i Intrum får dypere mening, uansett hvilken rolle eller tittel du har.

 

Blir del av en kultur hvor innsatsen din blir lagt merke til

Dedikerte medarbeiderne med ulik bakgrunn skaper den unike Intrum-kulturen. En kultur som både er krevende og støttende. Vennlig og utfordrende. Inkluderende og med en god dose konkurranse. Disse motsetningene gjenspeiles også i verdiene våre: Empathy og Ethics – Dedication og Solutions. Intrum har en kultur hvor du kan utvikle deg raskt. Så lenge du legger inn en innsats og gjør ditt beste vil du få mange gode muligheter.

Får mulighet til å utvikle deg

I Intrum har du mange muligheter til å utvikle deg. I en stor organisasjon er det rom for å ta neste karrieresteg, spesialisere seg eller bytte fagområde. Du kan til og med få en internasjonal erfaring. Siden jobben vi gjør handler om å hjelpe andre – enkeltpersoner og bedrifter – bidrar jobben din i tillegg til utvikling på et personlig plan. Kort fortalt, du vil vokse gjennom å gjøre en forskjell.


Bli en del av Intrum-konsernet

Se alle ledige stillinger