Lindorff har byttet navn til Intrum 

Lindorff har byttet navn til Intrum og ny hjemmeside er www.intrum.no. Lindorff24 finner du nå her: minesider.intrum.no. Les mer her: https://www.intrum.no/om-oss/om-intrum/nytt-navn/

Les mer ›

Sparer du egentlig penger på salg?

Å handle på salg kan raskt bli dyrere enn du tror. Her er 3 tips til å stå i mot salgsplakatene.

  1. Butikker har salg hele året
    Betyr ordet «salg» faktisk redusert pris? Om det er salg bør det stå hva «før-prisen» var. Du kan også sjekke hva konkurrentene har. Kanskje ikke salget er så gunstig likevel. Video: Vi fikk Hans Olav Lahlum til å forklare shoppingrus
  2. Ikke la deg lure til å handle mer
    Mange nettsider har popup-meldinger som forteller deg at du kan få gratis frakt hvis du handler for litt mer. Ofte blir det mye dyrere fordi du slenger på noe som er «billig», men noe du egentlig ikke trenger. Tenk deg godt om og ta frem kalkulatoren. Blir det dyrere å betale frakten eller blir det dyrere med den ekstra tingen du egentlig ikke trenger?
  3. Ikke utsett betaling
    I dag finnes det mange forskjellige måter å betale på i nettbutikker. Det lureste er å betale med en gang. Selv om det er veldig fristende og utsette betalingen eller betale litt og litt, kan det fort bli mye dyrere enn du har tenkt. Det kan også skje at man glemmer regningen og da får du renter hvis du glemmer å betale. Må du betale renter, går vinning fort opp i spinninga.

Har du planer om å kutte ned på shoppingen? Her er våre beste tips til hvordan redusere forbruket ditt.

Har du fått et brev fra oss? Fortvil ikke. Logg deg inn på portalen vår og få oversikt over saken din. Eller ta kontakt med oss.