Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›

Ronny endte på gata etter et vilt «partyliv» - Slik kom han seg ut av seks millioner i inkassogjeld

Høyere priser og økende renter gjør at mange av oss er i markedet for gode økonomiske lifehacks. Her har vi i Intrum samlet syv smarte råd for å holde økonomien i orden fremover.

Livet i trygge Norge er noe annet enn det de fleste opplever i konfliktområder som Libanon, Kosovo og Midtøsten. Ronny fikk – som mange andre - utfordringer med å takle omstillingen tilbake til det normale livet.

Savnet adrenalinet

Ting ble kjedelig. Adrenalinsavnet førte til en sterk rusavhengighet, som gjorde at Ronny mistet jobben som politimann. Ronny sluttet å betale regninger. Alle hans verdier ble tvangssolgt med store tap under finanskrisen i 2007-2008.

Plutselig satt Ronny igjen med usikret gjeld på seks millioner kroner, og livet så dystert ut for den tidligere politimannen.

Hør hele historien om hvordan Ronny Rene Raveen kom seg på beina igjen – og hvordan han nå ønsker å inspirere andre til å ta tak i sine økonomiske problemer.

Er du i en økonomisk knipe og trenger hjelp? Nav tilbyr gratis økonomi- og gjeldsrådgivning. Ta kontakt så tidlig som mulig.

Har du gjeld hos Intrum? Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.

Få oversikt over dine krav i vår selvbetjeningsportal.