Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›

Bruk sommeren til å få oversikt

Det viktigste du kan gjøre når du har en sak til inkasso, er å få kontroll over situasjonen. Dette kan vi i Intrum hjelpe deg med. Vi har noen tips til deg som vil bruke litt av feriepengene til å gjøre hele sommeren bedre.

 1. Fjern usikkerhet 
  Med mye gjeld og ubetalte regninger er det mange uforutsette utgifter. Både purregebyr og inkassokrav kan komme, i tillegg til kredittgjeld. Vi hjelper deg med å skaffe oversikt og kontroll over alle dine krav hos oss.
 2. Å ta kontakt er lettere enn mange tror 
  Det kan være ubehagelig å ta kontakt om man har mye utestående gjeld. Men våre saksbehandlere er her for å hjelpe. Det viktigste er å finne den beste løsningen for deg, og det å ta kontakt kan gjøre store forskjeller.
 3. Betal etter evne
  Når du tar kontakt, finner vi sammen ut hvordan din situasjon burde håndteres. Og om du har mulighet til å betale litt mer enn vanlig blir du også raskere ferdig med saken din. Mange nordmenn bruker av feriepengene sine på å gjøre resten av året lettere. I tillegg er det en smart måte å starte sommeren på.
 4. Lag et budsjett
  Et godt budsjett lar deg se hvor de største utgiftene er, og hvordan du kan unngå ubehagelige situasjoner i fremtiden. Vi har også noen tips til hvordan du kan sette opp et budsjett selv.
 5. Få oversikt over alle dine saker
  På vår selvbetjeningsportal får du oversikt over alle saker du har hos oss. Så ikke fortvil om vi tar kontakt, du kan lett få oversikt hos oss. Har du spørsmål? Ta kontakt med oss så ser vi på saken din sammen.