Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›

Ta smarte valg - nyt sommeren

For mange er det vanskelig å kvitte seg med inkassosaker, men det gir en god følelse inn i ferien å ha ryddet opp. Det er derfor en god mulighet å bruke noe av feriepengene på nettopp dette.

3 grunner til å bruke feriepengene til nedbetaling av gjeld

  1. Fjern usikkerhet. Med mye gjeld og ubetalte regninger kommer det mange uforutsette utgifter. Både inkassokrav og omkostninger kan følge av disse. Slike overraskelser er spesielt kjedelige når du har ferie.
  2. En ny norsk tradisjon? Nordmenn kvittet seg med 600 millioner kroner i gjeld i juni 2017. Et smart valg er å bruke feriepengene til å sende gjelden vekk.
  3. Ta et godt jafs av gjelden. Om du har mer å rutte med i sommermånedene kan det være lurt å betale ned på din inkassogjeld. Da blir du fortere ferdig med sakene og det gir deg en god følelse også etter at sommeren er over.

Et par tips som hjelper deg i gang:

Lag et budsjett: Et godt budsjett lar deg se hvor de største utgiftene er, og hvordan du kan unngå ubehagelige situasjoner i fremtiden. Også når du lager feriebudsjett. Her har vi noen tips til hvordan du kan sette opp et budsjett selv.

Få oversikt over sakene dine: På vår selvbetjeningsportal får du oversikt over sakene du har hos oss. Du kan også ta kontakt med oss så ser vi på saken din sammen.