Kredittstyring for små bedrifter

Som en liten bedrift kan du føle at du har liten makt og kontroll når det kommer til kontantstrøm og kundebetalinger. Få hjelp til å bli kvitt hodepinen med kredittstyring, slik at du og bedriften kan konsentrere dere om vekst.

God kredittstyring er nøkkelen til vekst

Mange små og mellomstore bedrifter sliter med sene betalinger, både fra kunder som taktisk betaler sent, så vel som de som er glemske eller ikke har midler til å betale. Intrums europeiske betalingsrapport fra 2021 viser at så mye som 62 prosent av små og mellomstore bedrifter er mer bekymret enn noen gang for om kundene som skylder penger har betalingsevne.   
  
Kontanter/cashflow er livsnerven i en bedrift, og å få betalt eller ikke kan være forskjellen mellom overlevelse eller konkurs. God kredittstyring er derfor essensielt for at bedriften kan vokse. 
  

Hvorfor få hjelp til kredittstyring?

Kredittstyring er imidlertid en tidkrevende prosess, og hvis du driver en liten eller mellomstor bedrift, vil du nok mest sannsynlig heller fokusere på å vokse og utvikle virksomheten din fremfor å jage forsinkede betalinger, bry deg om inkasso og bekymre deg for kontantstrømmen. Det er her en god inkassopartner kommer inn i bildet. 

Lønnsom inkassopartner for små bedrifter

Noen ganger kan det føles ut som at små bedrifter har liten makt når det kommer til å hanskes med større kunder. Da er det lønnsomt med en partner med lang og solid erfaring i å sikre betaling fra kunder som skylder penger. 
  
Som en liten bedrift er du fortsatt en stor kunde for oss. Med erfaringen og styrken til en stor kredittorganisasjon i ryggen kan du sørge for at kundene dine betaler i tide, og i tillegg la oss ta belastningen med kredittstyring. Det er det vi er gode på. Vår jobb er å sørge for at du får betalt for din.