Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›

Om konsernet

Intrum er Europas markedsledende inkassobyrå, med et spekter av tjenester innen kredittstyring og finansielle tjenester.

Intrum er et internasjonalt konsern med over 10 000 medarbeidere i 25 markeder. 

Selskapet har hovedkontor i Stockholm, Sverige og er notert på Nasdaq Stockholm.

Som markedsleder følger det imidlertid et stort ansvar. Vi ser på oss selv som rollemodeller innenfor vår bransje og har både mulighet og ansvar for å sette nye standarder og endre måten folk oppfatter kredittstyring på.

Vi hjelper bedrifter til å blomstre ved å ta vare på kundene deres

I Intrum skaper vi verdier for kunder, bedrifter, eiere og for samfunnet for øvrig. Vi er drevet av vårt formål og våre verdier; Empati, etikk, dedikasjon, løsninger. Disse definerer hvem vi er og bestemmer hvordan vi handler. Vi sørger for at bedrifter får betalt, hjelper folk å komme seg ut av gjeld og gjør det mulig for samfunnet å vokse.

Viser vei til en sunn økonomi

Med Intrums kredittstyringstjenester, inkludert finans- og innkrevingstjenester, hjelper vi selskaper av alle størrelser med å blomstre ved å forbedre kontantstrømmen, øke likviditeten og minimere risikoen. Vi gjør handel enkel, trygg og rettferdig, ved å sørge for at bedrifter får betalt samtidig som vi hjelper folk med å komme seg ut av gjeld. Slik bidrar vi til en sunn økonomi for samfunn, bedrifter og enkeltpersoner.

Inkasso for fremtiden

Intrum er et selskap med en stolt arv. Men gjennom digitale initiativ og et sterkt kundefokus har vi en spennende fremtid foran oss.