Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›

Norges største inkassogbyrå

Intrum er Europas markedsledende inkassobyrå, med et spekter av tjenester innen kredittstyring og finansielle tjenester.

Intrum, tidligere Lindorff, er Europas markedsledende inkassobyrå og norges største. Vi jobber med å finne de beste løsningene for deg som trenger hjelp til å få betalt – eller å betale.

Som markedsleder har vi både ansvar og mulighet til å sette nye standarder og endre måten folk oppfatter inkasso på. Vi har som mål å lede veien til en sunn økonomi for enkeltpersoner, bedrifter og samfunnet for øvrig. Ved å sørge for at bedrifter får betalt, og samtidig hjelpe mennesker å komme seg ut av gjeld, bidrar vi til at økonomien vår ikke stopper opp.

Vi i Intrum jobber kontinuerlig med å forbedre tjenestene våre gjennom å utvikle nye og smarte løsninger, skreddersy tjenester, redusere kostnader og forbedre effektiviteten. Her kommer vår ledende database og analyseavdeling veldig godt med. På denne måten kan vi forbedre kundeopplevelsen for våre kunder og deres kunder.

Her kan du lese mer om våre tjenester.

4 fakta om Intrum

  1. Intrum leverer tjenester innen inkasso, fakturering, analyse, kredittopplysning, låneadministrasjon og porteføljekjøp.
  2. Våre kjerneverdier er Empathy, Ethics, Dedication og Solutions. Les mer om hvordan vi jobber med disse.
  3. Tidligere het vi Lindorff, som ble etablert av norske Eynar Lindorff i 1898. I dag er vi en del av Intrum med over 10.000 ansatte i 24 europeiske land.
  4. Vi kjenner 9 av 10 personer som skylder penger. Våre dyktige kunderådgivere snakker årlig med over 250.000 personer som har gjeld og ønsker å gjøre opp for seg. Vi bidrar årlig til at 80.000 bedrifter i en rekke bransjer får betalt for solgte varer og tjenester. 

Her finner du oss

Intrum leverer tjenester i 24 land, og i hele Norge. Vi har kontorer i Oslo, Røyken, Trondheim og Bergen.

  • Oslo: Hoffsveien 70B, 0377 Oslo. Posboks 7055, 3007 Drammen
  • Røyken: Bjønndalsveien 7, 3442 Hyggen
  • Trondheim: Falkenborgvegen 36, 7044 Trondheim
  • Bergen: Krokatjønnveien 15, 5147 Fyllingsdalen