Internasjonal inkasso

Internasjonal inkasso dreier seg om inndriving av pengekrav i utlandet. Intrum har en svært effektiv internasjonal avdeling som løser saker gjennom en kombinasjon av gode kontakter, dyktige ”detektiver” og kunnskap om lokale og internasjonale lover og reguleringer. Intrum har et stort internasjonalt nettverk og dyptgående kunnskap til lover og regler på tvers av landegrensene.

Tilstedeværelse i 180 land

Dybdegående innblikk i lokal forretningspraksis, lover og regler

Lokal ekspertise

Sterkt og respektert brand


Språkkompetanse

Vi snakker 27 språk

Kulturforståelse

Lokale samarbeidspartnere sikrer at vi forstår og handler i tråd med lokal kultur

Internasjonal compliance

Useriøse partnere ville sette vårt og våre klienters rykte på spill, derfor velger vi alltid partnere med høye krav til etikk og med alt av compliance i orden.

Ofte stilte spørsmål

FAQ - Internasjonal inkasso | Intrum

Hvordan får jeg pengene mine?

Når vi har mottatt betalingen fra kunden din, avregner vi betingelsene i kontrakten vi er inngått, så overfører vi pengene dine. 

Hvordan følger jeg utviklingen i saken?

Du kan hele tiden følge med i sakene du har hos oss, via vår kundeportal. Med en gang Intrum får ansvar for dine saker, vil du få tilgang til en egen kundeportal som er skreddersydd etter dine ønsker og behov. Der kan du få oversikt  over aktive og avsluttetede saker, samtidig som du kan følge med i utviklingen på enkeltsaker. 

Hvor inndriver dere gjeld?

Vi tilbyr inkassotjenester uansett hvor i verden du gjør forretninger. Vi tilbyr global rekkevidde gjennom Intrums lokale kontorer i 25 land og et partnernettverk som dekker 180 land. Den lokale tilstedeværelsen, kunnskapen om det lokale språket, den dyptgående innsikten i den lokale forretningspraksisen, lover og regler samt kulturen, er det som sikrer oss og din bedrift gode resultater. Alle våre samarbeidspartnere er underlagt strenge krav og har forpliktet seg til å følge alle regler, lovverk og praktisere god inkassoskikk. Du kan være beroliget om at vi tar godt vare på kundene dine og hjelper dem uansett hvor de befinner seg. 

Hvordan overfører jeg saker til dere?

Vi tilbyr en enkel og sikker måte å overføre inkasso- og innfordringssaker på. Ved å bruke vår kundeportal, kan du enkelt laste opp saker som dine kunder enda ikke har betalt. Vi tar oss av resten. 

Hvem skal jeg snakke med?

Du vil få hjelp av en egen Account Manager som er din kontaktperson for nettopp det marked du operer, som snakker ønsket språk. Det vil sikre at du og dine kunder får en best mulig opplevelse, ved å kun ha ett kontaktsted med sammarbeide hos Intrum. 

Hva koster en internasjonal inkassosak?

Vi skulle gjerne ha gitt en standardpris, men den finnes ikke. Prisen avhenger av land, jurisdiksjon, kravets størrelse og en rekke andre faktorer. Vi må rett og slett ha den konkrete saken for å kunne gi riktig pris. 

Det vi kan si er at vi har lav kostnad per innfordret krone.

Et helikopter som skal lande på bakken, illusjon av global rekkevidde.

Global inkasso

Les mer om fordelene ved global inkasso og hvordan Intrum kan hjelpe deg. Gjennom global inkasso får bedriften din effektiv og sikker hjelp med internasjonale inkasso- og kredittstyringsbehov - les mer her

To damer som diskuterer finansiell stabilitet i internasjonale markeder.

Finansiell stabilitet i internasjonale markeder

I en stadig mer globalisert verden har bedrifter over hele kloden utvidet virksomhetene sine til ulike internasjonale markeder. Det fører både til muligheter og utfordringer. 

 

Les mer om mulighetene og utfordringene her

Start prosessen med å bli kunde hos oss

Vi leder veien til en sunn økonomi