Hvorfor bruke et profesjonelt inkassoselskap?

I stedet for å slite med sen betaling fra dine kunder, velg et profesjonelt inkassoselskap for å sikre rask betaling og utmerket kundeservice.

Fordeler ved bruk av et inkassoselskap

Intrum er Norges og Europas markedsledende inkassoselskap. Vi tilbyr smarte og enkle løsninger for kunden og deres kunder som gir rask betaling. Mange forbinder inkasso med å få inn penger fra kunder som ellers ikke hadde betalt. I realiteten gir inkasso bedriften din flere økonomiske fordeler enn å unngå tap. Inkasso øker sannsynligheten for at kunden din prioriterer å betale fakturaen fra nettopp din bedrift, og at fakturaen blir betalt raskere. Profesjonelle inkassoselskaper kan hjelpe deg med:

Noen av fordelene:  

  1. Redusert kredittid - Du får pengene dine raskere fra kunden
  2. Økt likviditet - Inkasso er et effektivt virkemiddel for å redusere kredittiden, som igjen fører til bedre likviditet
  3. Høy løsningsgrad - Du får inn flere utestående beløp
To mennesker som snakker sammen, illustrasjon om at de diskuterer inkassoselskap.
Bruk et profesjonelt inkassoselskap om du ønsker rask betaling fra dine kunder.

Intrum er spesialist på inkasso

Intrum har lang ekspertise og erfaring med betalingsoppfølging innenfor flere bransjer som bank/finans, energi/nett, offentlig sektor, telekom. Vi leverer raske og moderne løsninger så kunden kan betale så raskt som mulig og så din bedrift får rask betaling. Våre tall viser at jo tidligere et krav sendes til inkasso, jo raskere vil kunden betale. Derfor er det viktig at du samarbeider så tidlig som mulig med et profesjonelt inkassoselskap. Hvis kravet er gammelt vil det som regel ta lenger tid før du får betalt fra dine kunder. Vi ønsker å gjøre inkassoprosessen så smidig og rask som mulig. 

Inkasso gjør det med andre ord lettere å få gode økonomiske rutiner i bedriften din - vi hjelper deg gjerne! 

Velg løsningen som passer best for deg.