Betalingspåminnelser

En forsinket betaling er normalt ikke et stort problem, men har en kunde flere ubetalte fakturaer, kan det blir dyrt - både for deg og kunden din. For deg som driver en bedrift betyr dette tapte renteinntekter og for dine kunder kan det føre til ekstra kostnader. For å unngå denne situasjonen bør du påminne kundene dine om en forfalt faktura så raskt som mulig. Det vil gi deg forbedret likviditet og redusert kredittrisiko. 

Individuelt tilpassede påminnelser

Opplev raskere betaling fra kunden

Forbedret likviditet

Konsekvent og behagelig kommunikasjon


Individuelt tilpassede påminnelser

Vi tilbyr fleksible distribusjonsmetoder gjennom hele kredittstyringstjenesten. Fra start til du får betalt. Selvfølgelig kan du benytte din egen logo på påminnelsen.

Effektive rutiner for påminnelser

Det er mange fordeler med å minne om manglende betaling i tide. Ingen unødvendige rentetap og bedre kontantstrøm. Vi setter rutinene sammen.

Bedre likviditet i bedriften

Ved å redusere kredittiden, altså antall dager en kunde bruker på å betale for varen eller tjenesten, kan du få bedre likviditet i bedriften.

Ofte stilte spørsmål

FAQ - Betalingspåminnelser | Intrum

Hvorfor bør jeg bruke en tjeneste for betalingspåminnelser?

Med en tjeneste for betalingspåminnelser fra en profesjonell partner, får du mer tid du kan bruke på det du selv gjør best. Intrum er eksperter innenfor kreditthåndtering, som vil vise kundene dine at du tar betalinger på alvor. Hvis du sliter med sene betalere, kan vår sensitive og faste påminnelsestilnærming være alt som trengs for at du får betalt og bedriftens likviditet øker. 

Vil Intrums påminnelsestjeneste påvirke mine kundeforhold?

Intrum har spesialisert seg på å jobbe med mennesker og virksomheter i gjeld for å sikre betaling på en sensitiv, empatisk og profesjonell måte. Kredittstyring er vårt eneste fokus. Vi kan ofte gi en overlegen opplevelse når det gjelder teknologi og betalingsmåter, i tillegg til å håndtere sårbare kunder. Vi sikrer at kundene dine blir godt behandlet og får en positiv opplevelse, så du kan beholde dem på lang sikt.  

Hva om jeg bruker påminnelser, men kundene mine fortsatt ikke betaler?

Mange kunder pleier betale raskt når de får en påminnelse fra Intrum, eller i det minste ta kontakt med oss for å diskutere mulighetene deres dersom de sliter med betaling. For de kundene som ikke svarer, er det andre alternativer vi kan hjelpe med for å sikre betaling, for eksempel gjennom telefon. 

En mann sitter med penn og papir, illustrasjon at han ser gjennom sine betalingspåminnelser.

Hva er egentlig en betalingspåminnelse?

Hos Intrum har vi inngående kunnskap om betalingsprosesser med strenge, respektfulle prosedyrer for å hjelpe deg med å få betalt raskere, samtidig som vi ivaretar et godt forhold til kunden.

 

Les mer om hva en betalingspåminnelse faktisk er her. 

 


Bli kunde hos Intrum

Vi leder veien til en sunn økonomi