Fakturahåndtering

Benytter du deg av fakturatjenester fra Intrum vil du få en trygg og seriøs samarbeidspartner. Vi hjelper bedriften din fra fakturaen sendes ut, til pengene er på konto. Selv om vi sender ut fakturaer på vegne av deg, er det du som eier kundene. Det betyr at du bestemmer hvordan du vil at faktureringsprosessen skal foregå. Du velger blant annet selv hvordan fakturaene skal sendes ut, da vi tilbyr alt fra papirfaktura til EHF-faktura og Vipps. Det er også du som bestemmer hvordan du eventuelt ønsker å purre fakturaene dine. Hvis du ønsker å distribuere fakturaene selv er det også mulig for deg å kun sende reskontrodataene til oss for oppfølging. Sammen finner vi en tilpasset løsning du er tilfreds med.

Vi håndterer alle fakturaene til bedriften din

Sender purringer på riktig tidspunkt

Reduserer kredittiden med effektive rutiner

Brukervennlige løsninger


Færre fordringer

Fakturatjenestene våre hjelper din bedrift med å få færre utestående fordringer og redusert kredittid.

Redusert kredittid

Fakturatjenester fra hjelper bedriften din med å få betalt raskere slik at du får redusert kredittid og bedre likviditet

Skreddersydde løsninger

Vi skreddersyr tjenesten etter behovene bedriften din har. Derfor har vi ingen standardpris. Prisen vil blant annet avhenge av hvor mange fakturaer bedriften din har.

Ofte stilte spørsmål

FAQ - Fakturahåndtering | Intrum

Hvorfor bør jeg velge fakturahåndtering fra Intrum?

Når du velger faktureringstjenester fra Intrum, har du kraften til en global kreditthåndteringsspesialist. Du vil dra nytte av vår markedsledende ekspertise innen fakturering, kredittrisiko og inkasso. Godt håndtert fakturering reduserer mengden kapitalbinding ved forsinkede betalinger, og forbedrer likviditeten gjennom konsistent styring.

Hva koster det?

Vi skreddersyr tjenesten etter behovene bedriften din har. Derfor har vi ingen standardpris. Prisen vil blant annet avhenge av hvor mange fakturaer bedriften din har. Ta kontakt med oss og kom i gang med bedre likviditetsstyring i dag.

Vil dere bruke mitt eller deres merke på fakturaen?

Det er opp til deg. Vi vil samarbeide med deg for å lage en tilpasset løsning for din bedrift ved å bruke ditt eller vårt merke.

Kan jeg bruke eget merke på fakturaene dere sender?

Ja, hvis du foretrekker det, kan vi bruke «White Label»-tjenesten– ved å kombinere merkevaren din med vår ekspertise. En white label tjeneste er en løsning der et selskap leverer kredittbehandlingstjenester på vegne av en bedrift. Løsningen innebærer å bygge merkevare ved at inkassoselskapet benytter bedriftens navn og merke, slik at bedriftens kunder får inntrykk av at tjenestene blir gjort internt i stedet for av et eksternt byrå. 

Hvordan kan dere hjelpe meg?

Vi kan administrere alle fakturaer for din bedrift, fakturere og deretter sende fakturapåminnelser til dine kunder. Du bestemmer hvordan du vil at faktureringsprosessen skal foregå, og vi tar unna alt bryet, og gir deg rapportering om kontostatus slik at du har et fullstendig bilde av økonomien til bedriften din. Du kan også logge inn på via vår kundeportal og følge med på dine saker 24/7. 

Hva er fakturahåndtering?

Fakturahåndtering er der du sender dine faktureringer til oss og lar oss ta oss av fakturering, purringer og inkasso. Vår størrelse, globale rekkevidde og ekspertise gjør Intrum til et kostnadseffektivt alternativ av høy kvalitet.

Hva innebærer fakturahåndteringen?

Vi vil fakturere dine kunder, sende påminnelser og innkreve betaling som vil deretter sender til deg og din bedrift. Du vil ha tilgang til rapporter om din kontostatus, så du til enhver tid er fullt informert om dine saker.

Hvorfor ikke gjøre det selv?

Ofte kan det dukke opp ting i bedriften som gjør at fakturaene ikke blir fulgt opp med det samme. Alt fra ferier til sykmeldinger gjør at fakturaene ofte står i en sårbar posisjon, som igjen kan føre til økt kredittid.

Setter du bort faktureringen til Intrum slipper du å uroe deg for at jobben ikke blir gjort. Vi sørger for at fakturaene og eventuelle purringer blir sendt ut når de skal. Samtidig får du frigjort ressurser sånn at medarbeiderne dine får mer tid til å jobbe med bedriftens kjernevirksomhet.

Hvem passer denne tjenesten for?

Våre faktureringstjenester brukes ofte av bedrifter som har et høyt fakturavolum. Vi er imidlertid fleksible i våre løsninger, så hvis du lurer på om tjenesten kan passe for deg og din bedrift, vennligst kontakt oss for å diskutere dine behov.

En mann smiler til camera, og illustrerer at han er fornøyd med fakturahåndteringen Intrum gjør.

Lage faktura? Sjekk vår sjekkliste

Du taper penger på kunder som ikke betaler i tide, men visste du at du antakeligvis har en påvirkning i saken? Det er en kunst å lage faktura. Her er 6 tips til hvordan lage en god en – slik at du får betalt raskere.

 

Les artikkelen her. 


Bli kunde hos Intrum

Vi leder veien til en sunn økonomi