Advarer mot falske SMS-er 

Obs! Vi har oppdaget at det blir sendt ut falske tekstmeldinger fra Intrum. Ikke trykk på lenken i SMS-en eller oppgi personlig informasjon. Les mer om svindelforsøket her.

Les mer ›

Bærekraft og samfunnsansvar

Bærekraft og samfunnsansvar

Bærekraft og samfunnsansvar er kjernen i Intrum sin forretningspraksis. Vi fremmer bærekraft for mennesker, virksomheter og samfunnet. 

 

Hver dag hjelper vi folk med å finne løsninger for å betale sin gjeld. Samtidig bidrar vi til at bedrifter og virksomheter får betalt for solgte varer og tjenester – det er vårt bidrag til en sunn økonomi og at hjulene går rundt.

 

Men vi ønsker å strekke oss lengre og har ambisjoner om å bli ledene på bærekraft i vår bransje. Vi jobber systematisk med bærekraft og samfunnsansvar. Her finner du informasjon om noen av våre initiativ og arbeid.

 

Les mer 

“For oss i Intrum er det viktig å jobbe med bærekraft på flere nivåer. Vi har satt oss mål om at bærekraft skal være integrert i forretningstrategien og verdier, og at det gjenspeiles i vårt samfunnsansvar og miljøfokus.”

Camilla Gulsett, bærekraftsansvarlig, Intrum

Fokus på kundereisen

Kredittstyring er en strategisk del av kundereisen. Vårt fokus på etisk inkasso gjør at dine kunder er i trygge hender og får best mulig behandling fra oss.

Digitale og individuelle løsninger

Vi tilpasser våre løsninger til dine behov og tilbyr en teknologisk- og datadrevet tilnærming til inkasso.

Fremmer en sunn økonomi

Vi sørger for at du som kunde får betalt for varene og tjenestene du har solgt, og at kundene dine blir hjulpet ut av gjeld. Dette er viktige steg på veien mot en sunn økonomi i samfunnet.


Bli kunde hos Intrum

Vi leder veien til en sunn økonomi


Les mer