Bærekraft og samfunnsansvar

Bærekraft og samfunnsansvar

Bærekraft og samfunnsansvar er kjernen i Intrum sin forretningspraksis. Vi fremmer bærekraft for mennesker, virksomheter og samfunnet. 

 

Hver dag hjelper vi folk med å finne løsninger for å betale sin gjeld. Samtidig bidrar vi til at bedrifter og virksomheter får betalt for solgte varer og tjenester – det er vårt bidrag til en sunn økonomi og at hjulene går rundt.

 

Men vi ønsker å strekke oss lengre og har ambisjoner om å bli ledene på bærekraft i vår bransje. Vi jobber systematisk med bærekraft og samfunnsansvar. Her finner du informasjon om noen av våre initiativ og arbeid.

 

Les mer 

“For oss i Intrum er det viktig å jobbe med bærekraft på flere nivåer. Vi har satt oss mål om at bærekraft skal være integrert i forretningstrategien og verdier, og at det gjenspeiles i vårt samfunnsansvar og miljøfokus.”

Camilla Gulsett, bærekraftsansvarlig, Intrum

Slik jobber Intrum med frivillighet

2022 er frivillighetens år og den 5. desember er frivillighetens dag, en dag for å feire den viktige jobben alle frivillige gjør. Frivillig arbeid skaper verdier for mange titalls milliarder i det norske samfunnet hvert eneste år.

 

Les mer om hvordan vi i Intrum samarbeider med Røde Kors, og i sentrum er alle de frivillige.


Bli kunde hos Intrum

Vi leder veien til en sunn økonomi


Les mer